''Ik zal ID-Employee zeker aanbevelen''
''Ik zal ID-Employee zeker aanbevelen''

''Ik zal ID-Employee zeker aanbevelen''

Polned maakt gebruik van ID-Employee om documenten te controleren en om haar administratieve processen efficiënter in te richten. 

Professionaliteit
Ard Hartman (directeur Polned): “Voorheen controleerden wij documenten op basis van een cursus, een boek en een UV-lamp. Dit is een verouderde en niet zo nauwkeurige methode. Hierom hebben wij ORIBI ID-Solutions uitgenodigd en tijdens de presentatie had ik het al gelijk door: dit gaat ook voor ons werken en dat is nu ook wel gebleken. ID-Employee werkt goed en het is veel sneller dan de controle die wij voorheen deden. Als professionaliteit is waar je voor staat, moet je trachten dat in ieder proces adequaat door te voeren, dus ook in de controle van documenten!”
Meer dan controleren alleen - sinds 2011
Naast het controleren van documenten, gebruikt Polned ID-Employee ook als efficiënte tool in haar administratieve processen. “Onze uitzendkrachten krijgen allemaal een bedrijfspas mee. Hiermee kunnen zij zich eenvoudig kenbaar maken bij de opdrachtge- ver. Deze bedrijfspassen worden met één druk op de knop vanuit ID-Employee geprint. De pas bevat onze eigen lay-out met daarop de personalia en pasfoto van de uitzendkracht. Wij hoeven geen aparte foto’s meer te maken, want de pasfoto op het identiteitsdocument wordt direct op de bedrijfspas geprint."
Vertrouwen voor de opdrachtgever

Vertrouwen voor de opdrachtgever

“ID-Employee genereert tevens op maat gemaakte controlerapporten. Op deze manier wekken wij een optimaal vertrouwen bij onze opdrachtgevers, zij zien direct dat het wel goed zit bij ons. Aangezien ID-Employee is ontwikkeld door een software bedrijf, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor kan het elke uitzendorganisatie helpen om de administratieve processen verder te optimaliseren.”

Een aanrader

“Ik zal ID-Employee zeker aan andere organisaties aanbevelen en dat heb ik ook al gedaan! Ik ben overtuigd van deze oplossing, dus ik heb één van mijn klanten op ID-Employee geattendeerd. Hij heeft namelijk veel te maken met wisselend personeel in een streng beveiligde productieomgeving. De juistheid van de identiteit van de medewerker is belangrijk.” Aldus Ard Hartman.