Werkplekscan Basis en Plus

In afgelopen maanden heeft ORIBI ID-Solutions enkele innovaties geïntegreerd. Wij willen u continue in staat stellen om het identificatieproces te blijven optimaliseren. Opeenvolgend op het nieuwsbericht ‘De ORIBI ID-Solutions Werkplekscan’, kunnen wij u twee modules introduceren: ‘De Werkplekscan Basis en Plus’.

De Werkplekscan basis is een module die geleverd wordt inclusief A4 flatbedscanner Canon Lide 220 of opvolgend model. En de Werkplekscan Plus is een module die geleverd wordt inclusief Canon imageFormula DR-C240 met handinvoer. Deze toepassingen kunnen geïntegreerd worden binnen uw werkomgeving om uw processen te versnellen. Het is zelfs mogelijk om deze aan te sluiten op uw bestaande Netwerkmodules. Indien u nog niet beschikt over een Netwerkmodule, is deze wel essentieel om aan te schaffen voor deze toepassing. Hiervoor adviseert ORIBI ID-Solutions de Netwerkmodule Pro aan.

Daarnaast ondersteunen we ook de zogenaamde MFP, uw huidige A4 scanner/kopieerapparaat, mits deze de geschiktheidscontrole doorstaat. Om dit te laten functioneren zijn een aantal onderdelen nodig:

  • Netwerkmodule of Netwerkmodule Pro.
  • De software om het geheel aan te sturen.
  • Implementatie.

Met deze modules optimaliseert u het identificatieproces. Bent u geïnteresseerd en wilt u één van deze toepassingen integreren of vernieuwen binnen uw Burgerzakenproces? Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.

Werkplekscan Basis en Plus