Scannen van papieren documenten

Tijdens het proces om een identiteit vast te stellen dient men in sommige gevallen documenten toe te voegen aan de zaak en/of dossier. Het scannen van aanvullende papieren documenten is mogelijk met een A4 scanner die ORIBI aanbiedt. Hierbij kunt u denken aan de Canon Lide 220 of opvolgend model, Canon imageFormula DR-C240 of een eigen multifunctional. Deze toepassingen zorgen ervoor dat uw processen versnellen. 

Echter dienen organisaties te voldoen aan de wet- en regelgeving rondom het scannen/archiveren van documenten. ORIBI ID-Solutions heeft hiervoor een flexibel module ontwikkeld, zodat de kwaliteit gewaarborgd is en u voldoet aan de kwaliteitscriteria.

Zo wordt er altijd met een resolutie van 300 dpi en 24 bitdiepte gescand, waarna het rapport automatisch aangemaakt wordt als een Non-Searchable PDF/A bestand. Dit vanwege het feit dat er géén nabewerking (OCR) plaatsvindt. In versie 6 is het mogelijk om het rapport met een achtergrond van dezelfde ‘witwaarde’ als het origineel te tonen. 

Het gegenereerde pdf-bestand voldoet dus aan de richtlijnen zoals beschreven in “Handreiking vervanging archiefbescheiden – version 2.0”.

Bij vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.

Scannen van papieren documenten