Optimaliseren van het gehele identificatieproces

Optimaliseren van het gehele identificatieproces

Met onze software oplossingen identificeert u iemand razendsnel. In onze optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken. Een identiteit wordt namelijk geverifieerd met een reden. Met onze ID Solutions zijn organisaties in staat om op een efficiënte manier o.a. toegang te verlenen aan bezoekers, burgers in te schrijven, een medewerker in dienst te nemen, een uitzendkracht uit te zenden of een contract aan te gaan.

ORIBI ID-Solutions richt zich bij het identificatieproces op het optimaliseren van het gehele proces. Op deze manier wordt de veiligheid gewaarborgd, het identificatieproces versneld en de kans op typefouten verlaagd. Dit doen wij door een totaaloplossing te leveren die bestaat uit gebruikersvriendelijke software gecombineerd met diverse hardware. Hiermee kunt u snel, veilig en efficiënt een echtheidscontrole van het identiteitsbewijs uitvoeren én extra (aanvullende) verificaties om de identiteit van de persoon vast te stellen. Daarnaast bieden wij u de training, support en handvaten om zelf tot een afweging te komen.

De softwaretoepassingen die wij aanbieden, kunnen indien wenselijk gekoppeld of  geïntegreerd worden binnen uw eigen bedrijfssoftware. Dankzij de integratie wordt uw proces efficiënt geoptimaliseerd.

Met de ID Solutions gebruikt u een toepassing die altijd blijft innoveren. Wilt u meer weten over de optimalisatie mogelijkheden of over onze ID Solutions? Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256. ORIBI ID-Solutions zorgt altijd voor een passende oplossing: Het begint met een goed ID!