Intelligente gezichtsvergelijking

Momenteel is er een sterke toename op het gebied van identiteitsfraude-gevallen, waardoor het belangrijk wordt voor organisaties en bedrijven om hier extra aandacht aan te besteden. Om u zekerheid te geven dat u met de juiste persoon te maken heeft, kunt u onze software toepassingen implementeren binnen uw bedrijfsstructuur.

Met de toepassingen van ORIBI ID-Solutions kunnen organisaties persoonsgegevens van burgers, klanten, medewerkers en bezoekers op een efficiënte manier controleren en, indien gewenst, verwerken. Omdat wij u in staat willen stellen om zo veel mogelijk verificaties uit te kunnen voeren hebben wij de ‘Gezichtsvergelijkingsmodule’ geïnnoveerd. Hiermee heeft u naast de echtheidscontrole van het identiteitsbewijs een extra verificatie om de identiteit van de burger vast te stellen. Met behulp van een camera en “slimme software” kunt u diverse vergelijkingen uit voeren, namelijk;

  • Visuele foto versus digitale foto (chip).
  • Foto van de persoon versus geüploade foto.
  • Pasfoto (gemaakt bij fotograaf) versus digitale foto.
  • Live foto van de persoon versus digitale foto (chip).

Echter leveren wij gezichtsvergelijking en géén gezichtsherkenning. Er wordt géén gebruik gemaakt van een zogenaamde één op meerdere personen vergelijking. ORIBI ID-Solutions wil doormiddel van de slimme software vaststellen wie de persoon is. Hiermee geven wij u op een efficiënte en eenvoudige manier de zekerheid dat u met de juiste persoon te maken heeft die voor u staat. Door de inzet van deze technologie willen wij look-a-like fraude, ook wel dubbelgangerfraude genoemd, voorkomen.

Wilt u meer weten over de Intelligente Gezichtsvergelijkingsmodule? Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.

Intelligente gezichtsvergelijking