Heeft u onze vernieuwde Knowledge Base al bekeken?

Heeft u onze vernieuwde Knowledge Base al bekeken?

Binnen het identificatieproces doorloopt de medewerker diverse stappen om een identiteit vast te stellen. Hierbij is de hoofdvraag:

‘’Horen document en persoon bij elkaar?’’

De medewerker zal de persoon vragen om zichzelf te identificeren met een geldig identiteitsdocument. Dit gebeurt door het machinaal scannen van het document met behulp van een documentreader. Hierbij wordt het document gecontroleerd op echtheid en of het de juiste echtheidskenmerken bevat. Vervolgens bent u in staat om een pasfoto- en gezichtsvergelijking uit te voeren.

ID-Software toont het resultaat en treedt in detail waar de waarschuwing over wordt gegeven. Wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning in dit gehele proces dan is het mogelijk om de Knowledge Base te raadplegen, door binnen de ID-Software op het ‘boekenicoon’ te klikken. De Knowledge Base, oftewel de kennisbank, is een verzameling van diverse artikelen die samen een zo compleet mogelijk naslagwerk vormt. Hierin staat informatie over de werking van onze soft- en hardware, documenttraining, tips en tricks en nog veel meer… Hiermee kunt u zelf uw kennis verbreden om het resultaat te beoordelen.

Klik op onderstaande knop om naar de Knowledge Base te gaan.