Even Werkt en ORIBI ID-Solutions gaan samenwerken

Wij zijn blij dat Even Werkt en ORIBI ID-Solutions gaan samenwerken! 

Door de vakinhoudelijke expertise van Even Werkt te bundelen met de kennis en systemen van ORIBI ID-Solutions op het gebied van identiteits- en documentcontrole versterken wij onze dienstverlening aan gemeenten. Gedurende de vaststelling is een zeer relevante vraag of het identiteitsdocument en de persoon (houder) bij elkaar horen. 

Een deugdelijke identiteitsvaststelling is essentieel om fraude tegen te gaan. Daarom leren de professionals van Even Werkt hoe ze gebruik kunnen maken van de hard- en software van ORIBI, in combinatie met de technische en inhoudelijke kennis. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening beter maken en de burger aan de balie snel en goed helpen, waarbij de identiteit kwalitatief is geverifieerd. 

Even Werkt

Even Werkt! is al jaren dé specialist in Publiekszaken. Dat toont zich in onze professionals die we bij meer dan 100 gemeenten detacheren, maar ook in onze rol als adviespartner en opleidingsinstantie voor élke afdeling en medewerker Burgerzaken binnen Nederland. Onze focus ligt volledig op dit mooie vakgebied en dat geeft ons de ruimte om onze expertise hierin te verdiepen en te verbreden. 

 

Even Werkt en ORIBI ID-Solutions gaan samenwerken