Eén naadloze identiteitscontrole
Integratie met Centric

Eén naadloze identiteitscontrole

Het vaststellen van de juiste identiteit is van cruciaal belang voor de kwaliteit van de Basis Registratie Personen (BRP) én de hele keten. Wij begrijpen de last die op uw schouders rust en streven ernaar om het u gemakkelijker te maken. 

Met de integratie van Centric en ORIBI ID-Solutions wordt het vaststellen van de identiteit van een persoon eenvoudig en accuraat. Door onze integratie bedient u de hard- en software van ORIBI ID-Solutions rechtstreeks vanuit het vertrouwde proces in Centric Burgerzaken. Zeg vaarwel tegen werken met twee verschillende systemen, de identificatie wordt nu een natuurlijk, soepel en onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse werkproces. Op deze manier vereenvoudigen wij uw identificatieproces:

🔐 Start het identificatieproces in Centric Burgerzaken

📄 Scan het identiteitsdocument

📷 Maak een foto van de persoon

🔄 Scan de nieuwe pasfoto

🔍 Beoordeel het scanresultaat en neem een weloverwogen beslissing

🚀 Het resultaat van de vergelijking verschijnt automatisch in het proces én het aanvraagdossier van Centric Burgerzaken.

Bespaar kostbare tijd en verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening dankzij onze snelle en nauwkeurige identificatiemogelijkheden. Maar daar stopt het niet, met deze innovatie behoudt u ook de hoge kwaliteit van de Basis Registratie Personen en versterkt u de strijd tegen identiteitsfraude aan het begin van de keten.