De Canon imageFormula DR-C240

Ter uitbreiding/aanvulling op de werkplekscan raadt ORIBI ID-Solutions een nieuw product aan. In het verleden werd de Canon Lide 300 A4 scanner geïmplementeerd binnen de gemeenten, maar tegenwoordig kan ook de Canon imageFORMULA DR-C240 ingezet worden.

Deze scanner is, vergeleken met de Canon Lide 300, een stap vooruit op het gebied van kwaliteit. De Canon imageFORMULA DR-C240 is een zeer compacte en krachtige scanner die een automatische invoer heeft voor de dagelijks gebruikte A4 documenten. Bovendien is deze scanner capabel om verschillende typen en formaten documenten tegelijk en tweezijdig te scannen, tot wel 4.000 scans per dag. Denk hierbij aan A4, A3, paspoorten en rijbewijzen. Het is mogelijk om de NUC (netwerkmodule) aan te sluiten op de scanner. Hierdoor verbetert u niet alleen de kwaliteit, hoeveelheid en snelheid van de scans, maar u optimaliseert het gehele identificatieproces aan de balie. Het wordt efficiënter voor de medewerker, waardoor de burger een optimale dienstverlening ervaart.

Wilt u ook deze toepassing integreren binnen uw werkplek?

Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.

De Canon imageFormula DR-C240