Congres Burgerzaken Vlaanderen

Congres Burgerzaken Vlaanderen

Met genoegen kondigen wij aan dat we deelnemen aan het Congres Burgerzaken Vlaanderen, dat zal plaatsvinden op 24 en 25 oktober in Hotel Serwir te Sint-Niklaas. 

In deze veranderende markt is het risico op identiteitsfraude toegenomen. Het is erg moeilijk om elk identiteitsdocument dat in omloop is te controleren op echtheid. Dat is vrijwel niet met het blote oog te doen. Denk hierbij aan de huidige generatie identiteitsdocumenten. Deze documenten bevatten echtheidskenmerken en een chip die alleen met specifieke apparatuur is uit te lezen en te controleren. Dankzij de hard- en software van ORIBI ID-Solutions kunt u de identiteit van de burger controleren, beperkt u de kans op fraude en laat u het gehele proces productiever werken. 

Dit laten wij graag zien tijdens het congres. Voor, tijdens en na het programma staan wij voor u klaar om kennis te maken met onze toepassingen of slechts voor een gezellig kopje koffie. We hopen u te verwelkomen op onze stand, die zich op nummer 29 en 30 bevindt.