Bezoekersregistratie tijdens Corona

Bezoekersregistratie tijdens Corona

We zitten momenteel in de tweede golf van het coronavirus, dat grote gevolgen heeft voor alle bedrijven en organisaties die bezoekers moeten ontvangen.

Doordat er steeds minder werknemers op locatie werken, kunnen de wachttijden oplopen waardoor het registratieproces vertraagd wordt. Met ID-Visitor was het al mogelijk om bemand het registratieproces te versnellen, vereenvoudigen en de bedrijfsveiligheid te verhogen. Echter is de bemande oplossing, oftewel het contact met de medewerker, lastig geworden i.v.m. de huidige coronamaatregelen. Om toch, in deze zware tijd, uw bezoeker de juiste aandacht te geven volgens de richtlijnen van het RIVM heeft ORIBI ID-Solutions een vernieuwde ID-Kiosk ontwikkeld. ID-Kiosk is de onbemande toepassing die volledig zelfstandig een bezoekersregistratie voor burgers, klanten of bezoekers verwerkt. Hierdoor is het mogelijk om verschillende bezoekers- en klantenstromen te verwerken met één toepassing, wat natuurlijk ideaal is met betrekking tot het coronavirus.

Bovendien heeft ORIBI ID-Solutions een temperatuurmeter en desinfectiemiddel geïntegreerd, zodat het voldoet aan de coronamaatregelen. De ID-Kiosk is modulair opgebouwd en kan dus naar uw wensen en eisen aangepast worden. U kunt hierbij denken aan gezicht- en pasfotovergelijking, gestapelde biometrie en vooraanmelding met automatische verzending van een SMS en/of e-mail naar de contactpersoon van uw bezoek. Hierdoor weet u ook tijdens corona, aan wie u toegang verleent!

Wilt u meer weten over onze ID-Kiosk? Klik voor meer informatie over deze toepassing op de onderstaande knop! Dat geeft zekerheid. Dat geeft vertrouwen.