📢 Certwell behoort tot de ORIBI Groep familie

📢 Certwell behoort tot de ORIBI Groep familie

Wij zijn enthousiast dat Certwell zich aansluit bij de ORIBI Groep en een toegevoegde waarde kan zijn voor de productsuite. Door de krachten te bundelen, kunnen we samen een breed pallet aan oplossingen bieden op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer. Hierdoor kunnen we u nog beter voorzien van een volledige toepassing, gebaseerd op uw behoeften.

Certwell biedt een reeks compliance en certificeringsoplossingen. Deze oplossingen bieden klanten hulp bij de naleving van wettelijke en functionele eisen van hun werknemers door de geldigheid en authenticiteit van certificaten te bewaken.

Reeds behoren wij, SmartAIM, JanusID en Certwell tot de ORIBI Groep. De ORIBI Groep biedt moderne oplossingen waarmee identiteiten van bijvoorbeeld bezoekers, klanten en medewerkers op veilige en efficiĆ«nte wijze kunnen worden geverifieerd en de bijbehorende autorisaties vervolgens kunnen worden beheerd. 

Benieuwd wat de bedrijven die onderdeel zijn van de ORIBI Groep, voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website van de ORIBI Groep.