Flexibiliteit met de Software Development Kit

Flexibiliteit met de Software Development Kit

ORIBI ID-Solutions richt zich bij het identificatieproces op het optimaliseren van het gehele bedrijfsproces. Door middel van de Software Development Kit, oftewel de SDK, kunnen de slimme toepassingen die wij aanbieden gekoppeld of geïntegreerd worden binnen uw eigen bedrijfssoftware. Dit doet ORIBI ID-Solutions door een totaaloplossing te leveren die bestaat uit gebruikersvriendelijke software gecombineerd met diverse hardware, zoals onze bemande, onbemande en digitale toepassingen.
 
Hoe maakt ORIBI ID-Solutions dit mogelijk?
Dankzij de integratie kunt u makkelijk via de flexibele SDK het identificatieproces naar eigen wens samenstellen. Het is geheel modulair opgebouwd en u kunt zelfs componenten weglaten of enkele toevoegen. Denk hierbij aan het aanmelden van een patiënt, het inschrijven van een burger en het registreren van een bezoeker. De SDK zorgt in deze processen ervoor dat diverse apparaten (gelijktijdig) aangestuurd kunnen worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan onderstaande stappen:
 
1. Documentcontrole van het identiteitsdocument
Door middel van een document reader kunnen de identiteitsdocumenten machinaal gecontroleerd en uitgelezen worden.
 
2. Gezichtsvergelijking- en pasfotovergelijking
Met behulp van een camera wordt direct vastgesteld of de persoon degene is die op het identiteitsbewijs staat. Het is tevens mogelijk om de pasfoto te controleren met het identiteitsbewijs en de persoon.
 
3. Registratie en verificatie
Aanvullend kan de handpalm, vingerafdruk en/of de biometrische handtekening geverifieerd, geregistreerd worden door middel van specifieke apparatuur. Vervolgens worden deze beveiligd bewaard.
 
4. Afronding
Wanneer het proces is afgerond kan de kaartdispenser een pas uitgeven.
 
ORIBI ID-Solutions werkt met verschillende partners samen om de integraties mogelijk te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl of te bellen naar: +31 13 52 11 256.