UBplus uitzendsoftware

Sinds eind 2014 heeft ORIBI id-solutions een softwarekoppeling met UBplus van Uitzend Software Diensten BV. Met behulp van de koppeling van id-employee met UBplus wordt informatie uitgewisseld tussen id-employee en UBplus. Gegevens worden overgenomen en automatisch verwerkt in UBplus.

Uitzendsoftware UBplus ondersteunt het complete bedrijfsproces van uitzendbureau, payrollbedrijf en werving- en selectiebureau. Hun programma’s zijn volledig toegespitst voor organisaties in de Flexbranche en nemen veel tijdrovend werk uit handen.

Historie Uitzend Software Diensten BV. 
In 2001 zochten drie uitzendbureaus naar een manier om de administratie te automatiseren. Omdat geen enkel bedrijf een dergelijke dienst naar hun wens aanbood, ontwikkelden de drie organisaties de software UBplus. Het programma bleek zo effectief dat al snel andere bedrijven ook gebruik wilden maken van UBplus. Vanuit deze behoefte ontstond Uitzend Software Diensten BV.

Inmiddels is Uitzend Software Diensten BV een volledig onafhankelijke organisatie met ruim 500 zeer tevreden klanten. UBplus wordt voortdurend verbeterd en wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor zijn de lijnen kort en is men in staat snel te reageren op veranderingen in de branche.

Ga naar de website van UBplus uitzendsoftware