PinkRoccade

PinkRoccade Publiekszaken levert al meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten aan lokale overheden. De helft van de Nederlandse gemeenten en tal van waterschappen en provincies maken succesvol gebruik van onze oplossingen. Daardoor zijn ze beter in staat hun wettelijke taken uit te voeren en kunnen ze hun bedrijfsvoering verder optimaliseren. Zodat ze uiteindelijk een efficiënte, snelle en gestroomlijnde dienstverlening naar burgers en bedrijven kunnen verzorgen.

Bij PinkRoccade Publiekszaken introduceren we innovatieve producten en diensten én blijven we tegelijkertijd de legacy producten moderniseren en onderhouden. Betrouwbaarheid is daarbij steeds het uitgangspunt.

PinkRoccade Publiekszaken komt oorspronkelijk voort uit L+T Informatica, Raet Decentrale Overheid, GCEI, GRC en CCW. Na overnames door Getronics (2005) en KPN maakt het bedrijf sinds 2009 deel uit van TSS (Total Specific Solutions) dat 10 werkmaatschappijen en 1600 medewerkers telt. Bij PinkRoccade Publiekszaken werken 400 medewerkers.

Lees ook de klantcasus van de gemeente Almelo. Zij gaan de strijd aan met identiteitsfraude. Hiervoor maken zij gebruik van de geïntegreerde oplossing iVerblijf & Adres Inschrijving inclusief  id-burger van ORIBI id-solutions. Gemeente Almelo is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling en implementatie van deze integratie (zie cases). Inmiddels is de integratie met ORIBI ID-Solutions door PinkRoccade uitgebreid binnen haar platform. Het is mogelijk om gebruik te maken van multifunctionele printers om meerdere documenten te verwerken. Er zijn bijna 100 gemeenten die gebruik maken van de integratie tussen ORIBI ID-Solutions en PinkRoccade Publiekszaken.

PinkRoccade