Lamson Groep

Lamson Group en ORIBI ID-Solutions slaan handen ineen
Beide organisaties hebben de krachten gebundeld om bij gemeenten het bestaande klantregistratieproces te optimaliseren. Dit proces (waaronder bijvoorbeeld het maken een afspraak, door een burger, via het online portaal van de gemeente) wordt verrijkt door de toevoeging van identiteitsvaststelling. Doel van de samenwerking is om de krachten te bundelen om zo voor gemeenten het bestaande proces te optimaliseren en extra preventieve maatregelen toe te voegen.

ORIBI ID-Solutions levert diverse software toepassingen (ID-Solutions) die overheidsinstellingen en andere (commerciële) organisaties helpt met adequate identiteitsvaststelling. En een correcte identiteitsvaststelling helpt bij de voorkoming van identiteitsfraude.

Lamson Group levert soft- en hardware op het gebied beveiliging en interne logistiek. Door samen te werken met Lamson Group, wordt de ID-Burger software van ORIBI gecombineerd met klantvolgsystemen, kiosken en informatiezuilen van Lamson-Q. Ook het Klantcontact Portaal van Lamson-Q is volledig geïntegreerd met ID-Burger van ORIBI ID-Solutions. Zo ontstaat één geïntegreerd klantregistratieproces voor een optimale en veilige dienstverlening.

Lamson Groep

De historie van de Lamson Group

Lamson Group is ontstaan in de USA en de oorsprong gaat terug naar het jaar 1879. In 1952 is Lamson Nederland NV opgericht. Lamson Group is een hecht samenwerkende groep van technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Lamson Group ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen op het gebied van interne logistiek, beveiliging, recycling en communicatie.

De basis van onze onderneming wordt gevormd door onze medewerkers en ons management. Het is dan ook essentieel de kwaliteit van onze mensen te waarborgen en continu te versterken. Onze kracht ligt onder andere in uitgebreide kennis en ervaring in diverse technologieën, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale technische projecten, een landelijk dekkend servicenetwerk, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

 

Ga naar de website van Lamson Group