JCC Software

Al meer dan 30 jaar ondersteunt JCC Software gemeenten in Nederland, België en Duitsland met het optimaliseren van de dienstverlening. Dit doet JCC met de totaaloplossing JCC360º, bestaande uit een klantgeleidingssysteem (JCC-Klantgeleiding), afsprakensysteem (JCC-Afspraken), personeelsplanningssysteem (JCC-Personeelsplanning) en betaalsysteem (JCC-Betalen). Door deze applicaties te combineren, ontstaan nog meer mogelijkheden en voordelen om de dienstverlening te verbeteren.

Samenwerking

Onlangs hebben JCC Software en ORIBI ID-Solutions samen een project gerealiseerd, waarbij een nieuw aanmeldzuil mét identiteitscontrole is ontwikkeld voor de Gemeente Zwolle. Deze is ontwikkeld met als voornaamste doel: het voorkomen van identiteits -en look-a-likefraude. Steeds meer gemeenten kiezen voor deze geavanceerde integratie. Alle klanten worden dankzij deze integratie op dezelfde en eenvoudige manier geholpen. 

Verder heeft JCC Software meer dan 300 organisaties geoptimaliseerd met haar dienstverlening met één van haar oplossingen. Wilt u uw dienstverlening ook verbeteren? Neem dan contact op met JCC Software.

JCC Software