G10

Sinds 1998 biedt G10 oplossingen voor het aanmaken en controleren van alle soorten passen, kaarten, tickets en uitrijkaarten. G10 is begonnen als exclusief vertegenwoordiger van Tempbadge© (identificatie producten die door verkleuring zichtbaar ongeldig worden wanneer de geldigheidsduur is verstreken). Tot op de dag van vandaag worden deze producten, die voor het efficiënt identificeren van bezoekers uitermate geschikt zijn, toegepast.

Inmiddels is G10 uitgegroeid tot een bedrijf dat zich marktleider mag noemen op het gebied van bezoekersbeheer. De systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld, modulair opgebouwd en bestaan uit een combinatie van effectieve en gebruiksvriendelijke (webbased) software en een breed pakket aan betrouwbare hardware.

G10 verzorgt het gehele traject
Van eerste kennismaking tot installatie, training en onderhoud. G10 werkt nauw samen met alle betrokken afdelingen bij onze opdrachtgever (Facility, Security, Safety, Communications en ICT). Zo kan er een gedegen advies op maat en vervolgens een vlekkeloze installatie en implementatie van onze oplossingen worden gegarandeerd.

Ga naar de website van G10