Dormakaba

De kerncompetenties van Dormakaba Nederland liggen op de gebieden toegangscontrole, sluitsystemen, beveiligings- en draaideuren en bedrijfsdatacollectie. U mag van ons niet alleen verwachten dat we kwalitatief hoogwaardige componenten leveren maar ook perfecte geïntegreerde beveiligingssystemen.

Om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen, bieden we een “multi channel” concept. Dit stelt ons in staat, om totaaloplossingen uit één hand aan te bieden. Daarnaast hebben we een breed spectrum van partners, die door de integratie van onze Dormakaba componenten hun applicaties op uw specifieke situatie aan te passen.

In het kader van onze Total Access strategie staan wij voor naadloos integreerbare oplossingen voor beveiliging, comfort en organisatie bij de toegang tot gebouwen en terreinen. Ook bieden we mogelijkheden voor het toegankelijk maken van bedrijfsdata.

Dormakaba heeft de techniek van ORIBI id-solutions geïntegreerd binnen haar toegangscontroleportaal. Hiermee is het proces voor de gebruiker vereenvoudigd. Toegang verlenen met behulp van zelfservice (id-kiosk) zorgt voor efficiency.

Ga naar de website van Dormakaba