AMP Groep

Het identificeren van personen moet veilig, zorgvuldig en klantvriendelijk. De belangrijkste aspecten van onze dienstverlening. Om deze redenen identificeren wij personen altijd alleen op afspraak en laten wij de klant weten welke AMP-medewerker er langskomt. Wij zijn trots dat we klanten mogen identificeren voor onder andere: ABN AMRO, Brainnet en diverse gemeenten.

Wij vinden het belangrijk dat we onze kennis delen op het gebied van identificatie en identiteitsfraude. Daarom verzorgt AMP Groep trainingen en bieden we e-learnings. Door de training zien we het kennisniveau van onze opdrachtgevers groeien en kunnen we samen identiteitsfraude voorkomen.

AMP Groep is een team van ruim 200 gedreven medewerkers. Elke dag zijn we bezig om onze opdrachtgevers en de klant van de opdrachtgever perfect te bedienen. Dit doen we door te luisteren naar onze klanten en opdrachtgevers om vervolgens actie in te zetten waar nodig. Omdat de branche snel ontwikkelt heeft innovatie één van onze prioriteiten. Daarom werkt AMP Groep samen met ORIBI ID-Solutions op het gebied van identificatie oplossingen. ORIBI deelt onze kernwaarden en laat zien een betrouwbaar en deskundig partner te zijn. Dit is niet alleen belangrijk om voorop te lopen maar ook om grenzen te verleggen.

AMP Groep gebruikt de technologie van ORIBI om voor haar opdrachtgevers op een professionele en betrouwbare manier klanten te identificeren.

AMP Groep