Allegion

Bij Allegion weten we wat er nodig is om betrouwbare, vernieuwende beveiligingsoplossingen voor iedereen en voor alle behoeften op het gebied van veiligheid te creëren. Dit doen we al jaren. Hoewel onze naam nieuw is, behoren we tot de industrie met een rijke geschiedenis: geschiedenis die ons verder naar de toekomst helpt.

Met toonaangevende merken die in meer dan 120 landen worden verkocht, leveren we veiligheidssloten en deurdrangers voor anti-paniekbalken en elektronische toegangsbeheersystemen.
We behandelen onze klanten als partners, partners die verwachten dat onze producten naadloos werken in hun dagelijkse levens en in kritieke situaties wanneer het echt op veiligheid en beveiliging aankomt.

We combineren onze kennis van mechanische beveiliging met digitale oplossingen om de beste beveiligingsopties in de industrie te ontwikkelen. We richten ons op het implementeren van intelligentere elektronische oplossingen in onze producten zodat onze klanten tevreden blijven en het vertrouwen houden dat ze het allernieuwste op het gebied van veiligheid en beveiliging krijgen. 

Allegion heeft de techniek van ORIBI id-solutions geïntegreerd binnen haar toegangscontroleportaal. Hiermee is het proces voor de gebruiker vereenvoudigd. 

Ga naar de website van Allegion