Actief Software

Actief Software pakket A-PerfectMatch (APM) is bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met: uitzending (aangesloten bij ABU, NBBU of niet aangesloten), detachering, werving en selectie, inlenen, bemiddeling en/of re-integratie en verder alle organisaties die zich bezighouden met personeelsdiensten.

Wij bieden ons vernieuwende product aan zonder aanschafkosten, met lage installatie kosten, een uitgebreide handleiding, een prettige training en niet te vergeten: een vlotte support!

We luisteren nauwlettend naar wensen van onze klanten en, zolang deze wensen ook in de visie van andere klanten passen, worden ze kosteloos ingebouwd. In andere gevallen proberen wij door middel van maatwerk altijd een passende oplossing te vinden. Onze mening is dat bij een Flexbranche ook Flexibele software hoort. Met APM bieden wij die flexibele software en bijpassende service al meer dan 10 jaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat u vanaf de allereerste minuut plezierig met APM zult werken. In combinatie met het door ons gehanteerde maandelijkse licentie tarief biedt APM u een kans om zonder groot financieel risico met een professioneel pakket te kunnen werken.

Ons motto is: software is nooit klaar! Actief Software en ORIBI id-solutions zijn gaan samenwerken om het vraagstuk van de klant op te lossen. Vereenvoudigen van processen door software met elkaar te laten communiceren is het uitgangspunt. Dit is gelukt door middel van een koppeling tussen beide softwarepakketten. 

Ga naar de website van Actief Software