Dit is ORIBI ID-Solutions

Zekerheid geeft vertrouwen.

De historie

De historie

Daar zit muziek in…
Onze wortels liggen bij het automatiseren van het gehele logistieke proces van platenzaken. Free Record Shop was, in de jaren '80, één van onze klanten. Zoals dat gaat, groeiden deze zaken uit tot multimedia stores. En wij tot een full serviceorganisatie die inmiddels voor overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen werkt. Vanaf 2005 is onze focus verschoven naar het ontwikkelen en beheren van ID-Solutions. Dit resulteerde in het succesvolle softwareproduct: ID-Check.

Identificatie en documentatie als core business
De eerste successen met ID-Check werden behaald in de automotive branche. Daarna volgde al snel andere branches en bedrijfstakken, zoals (internationale) hoog risicolocaties. Hierna toonden steeds meer organisaties uit diverse branches interesse in ID-Check, zoals horecagelegenheden, uitzendorganisaties, gemeenten en logistieke dienstverleners. 

Product met vele gezichten

Door het succes, werd ID-Check een product met vele gezichten. In 2012 lanceerden we de ID-Solutions. Inmiddels bieden we de volgende toepassingen aan: ID-Burger, ID-Visitor, ID-Kiosk, ID-App, ID-Employee en ID-Customer. 

Procesoptimalisatie en –automatisatie zit in ons bedrijfsDNA: ‘’Dat doen we al sinds 1981’’.

Dit is ORIBI ID-Solutions

Dit is ORIBI ID-Solutions

ORIBI ID-Solutions is het eerste bedrijf dat het verwerken van een identiteit heeft vertaald naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In onze optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken. Een identiteit wordt namelijk geverifieerd met een reden. Deze reden kan zeer divers zijn, zoals het verlenen van toegang, het uitlenen van personeel, het inschrijven van een burger, het aanvragen van een formulier of het aangaan van een contract. ORIBI ID-Solutions zorgt altijd voor een passende oplossing: Het begint met een goed ID!

Respect, integriteit & menselijke maat

Persoonsidentificatie gaat om mensen, niet om nummertjes. Het controleren van ID’s doen we dus met respect, integriteit en een menselijke maat. Unaniem zijn wij het erover eens: veiligheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. We creëren voor overheden, bedrijfsleven en instellingen in de publieke sector een veilige, klantvriendelijke en een open ontvangst of werkplek met aandacht voor uw bezoeker, medewerker of klant. Met ORIBI ID-Solutions kunt u iemand razendsnel identificeren. Dat zorgt voor zekerheid, dat geeft vertrouwen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?