Certificeringen

Bekijk onze certificering(en).

Certificering ISO 9001:2015

Door test- en certificeringsbedrijf DEKRA hebben wij het certificaat voor ISO 9001:2015 in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat wij daarmee officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn.

Wij hebben destijds een ISO-certificeringsaudit doorlopen. Tijdens de audit zijn de bedrijfsprocessen binnen diverse afdelingen getoetst. ORIBI ID-Solutions heeft deze controles succesvol afgerond. Dat betekent dat we volgens de strikte, internationale ISO-normen werken. Dit geeft aan dat ORIBI ID-Solutions voldoet aan het beheren, ontwikkelen, onderhouden en verkopen van software voor identiteitscontrole en de bijbehorende hardware.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Wat betekent dit voor onze klanten?

Door de ISO-certificering is bewezen dat ORIBI de interne procedures op orde heeft. Hierdoor zullen wij nog klantgerichter te werk gaan en kunnen wij de klanttevredenheid verbeteren. Daarbij besteden wij aandacht aan het beheersen en borgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Het complete interne proces is hierbij relevant, waarbij de secundaire processen ons ondersteunen om continue te verbeteren.

Daarnaast tonen wij aan door het behalen van het ISO-certificaat, dat wij waarde hechten aan de privacy en bescherming van gegevens. Hierdoor bent u zeker van het feit dat wij uw gegevens goed beschermen.

Test- en certificeringsbedrijf DEKRA

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Wij zijn blij met deze certificering en werken dagelijks aan de verbetering van interne processen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn!