Weet wie u uitzendt met ID-Employee

ORIBI ID-Solutions verifieert een identiteit altijd met een reden. Deze reden kan zeer divers zijn, zoals het verlenen van toegang, het uitlenen van personeel, het inschrijven van een burger, het aanvragen van een formulier of het aangaan van een contract.

Echter is het tegenwoordig erg populair om identiteitsgegevens te vervalsen of te stelen, ook wel identiteitsfraude genoemd, waardoor fraudeurs in staat zijn om bijvoorbeeld namens iemand anders te communiceren, zoals illegaal werken. Zowel uitzendorganisaties als afdelingen personeelszaken kunnen hier gevolgen aan ondervinden. Hierdoor willen wij u met ID-Employee in staat stellen om identiteitsfraude te minimaliseren. In onze optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken.

Met ID-Employee kunt u met een gerust hart een medewerker in dienst nemen of iemand uitzenden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de juistheid van de documenten en persoonsgegevens. Deze toepassing stelt u in staat om op een verantwoorde manier identiteitsdocumenten te controleren en verwerken. Dit kan door middel van apparatuur die eenvoudig op uw balie te plaatsen is, maar ook via onze nieuwe ID-App! Deze ID-App zorgt ervoor dat u verificaties kunt uitvoeren op locatie.

Zodra alle gegevens gecontroleerd zijn kunt u eventueel, na toestemming van de klant, de geverifieerde gegevens direct gebruiken voor het aanmaken van een formulier, contract of personeelspas. Om het maximale uit ID-Employee te halen adviseert ORIBI ID-Solutions de gezichts- én pasfotomodule. Dat zorgt voor een extra verificatie van de identiteit van de medewerker of uitzendkracht. U voorkomt hiermee look-a-like fraude. Door meerdere koppelingen met partners, kan onze oplossing geïntegreerd gebruikt worden binnen verschillende omgevingen.

Wilt u meer weten over de ID-Employee? Neem dan voor vragen of meer informatie contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256. ORIBI ID-Solutions zorgt altijd voor een passende oplossing: Het begint met een goed ID!

Weet wie u uitzendt met ID-Employee