Voorkom identiteitsfraude met ID-Customer

Voorkom identiteitsfraude met ID-Customer

Identiteitsfraude gebeurt in diverse vormen op verschillende locaties. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw organisatie. Hierbij denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan gemeenten. Maar ook organisaties uit de automotive (autoverhuurders en autodealers), verhuur, logistieke dienstverlening, makelaardij en de vastgoedbranche hebben hiermee te maken. Daarom heeft ORIBI ID-Solutions, ID-Customer ontwikkeld zodat u uw klanten onder de loep kan nemen. Dan weet u zeker met wie u zaken doet!

Met ID-Customer bent u in staat om op een verantwoorde manier de identiteit van uw klanten te verifiëren. Deze toepassing zorgt ervoor dat elke medewerker een snelle echtheidscontrole kan uitvoeren aangevuld met een extra verificatie zoals documentnummercontrole. Er wordt dan getoetst of het documentnummer geregistreerd staat als gestolen, vermist of internationaal gesignaleerd. Ook is dit mogelijk met rijbewijzen. De informatie wordt dan opgevraagd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Ook willen wij u in de gelegenheid stellen om meer achtergrondinformatie in te winnen van de (potentiële) klant. In ID-Customer heeft u hiervoor een Experian en ELENA (voor BOVAG-verhuurbedrijven) toetsing.

Zodra alle gegevens gecontroleerd zijn kunt u eventueel, na toestemming van de klant, de geverifieerde gegevens direct gebruiken voor het aanmaken van een formulier of contract. Met één druk op de knop wordt het volledig ingevulde contract geprint, desgewenst inclusief handtekening. Om het maximale uit ID-Customer te halen adviseert ORIBI ID-Solutions de gezichts- én pasfotomodule. Dat zorgt voor een extra verificatie van de identiteit van de klant. U voorkomt hiermee look-a-like fraude. Op deze manier waarborgt u de veiligheid, versnelt u de klantregistratie en verlaagt de kans op typefouten. ORIBI ID-Solutions richt zich op het optimaliseren van het gehele proces. We denken graag met u mee over de innovatieve software en integraties met uw bestaande business software.

Wilt u meer weten over onze ID-Customer? Klik voor meer informatie over deze toepassing op de onderstaande knop! Dat geeft zekerheid. Dat geeft vertrouwen.