Samenwerking tussen ORIBI ID-Solutions en Smart CJM

Wij zijn trots om aan te kunnen kondigen dat ORIBI ID-Solutions en Smart CJM een samenwerking met elkaar aangaan!

Door de integratie tussen de toepassing van ORIBI ID-Solutions en de kiosk van Smart CJM is het mogelijk om klanten aan te melden met een identiteitsbewijs, vervolgens een echtheidscontrole uit te voeren en de klant door te verwijzen naar de desbetreffende afspraak. Hiermee zal het aanmeld- en identificatieproces versneld worden en zal de totale transactietijd van de burger verkort worden. Hierdoor krijgt de burger een efficiënte dienstverlening. Dit is mogelijk voor diverse sectoren waaronder de publieke en gezondheidzorg.

ORIBI ID-Solutions & Smart CJM

ORIBI, opgericht in 2009, biedt moderne oplossingen die het mogelijk maken om de identiteit van bijvoorbeeld bezoekers, klanten en medewerkers veilig en efficiënt te verifiëren en te verwerken. Daarnaast ontwikkelt ORIBI software voor veilige en efficiënte bezoekersregistratie en ID-screening van medewerkers en klanten.

SMART CJM BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van Customer Journey Management en levert een oplossing die efficiënt en schaalbaar is die de vereisten van een servicegerichte journey kan ondersteunen. Van het boeken van een afspraak op internet tot de registratie en aanmelding bij aankomst bij de dienstverlener, met een naadloos aansluitend gesprek, inclusief verwijzing naar de juiste balie of kamer.

ORIBI ID-Solutions & Smart CJM

Interesse in deze integratie?

Heeft u interesse in deze integratie of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.