ORIBI ID-App iOS

Wij zijn druk bezig met de afrondingsfase van onze ID-App voor iOS (Apple), zodat u nog eenvoudiger op locatie een identiteitsbewijs kunt controleren en verwerken. Deze ID-App van ORIBI is momenteel alleen beschikbaar voor Android toestellen en nog niet voor Apple, maar hier komt dus snel verandering in. De verwachting is dat de ID-App voor iOS begin januari 2021 inzetbaar is binnen uw bedrijf of gemeente. Wél is het al mogelijk om een afspraak met een van onze accountmanagers in te plannen zodat u de nieuwe ID-App in de iOS (Apple) omgeving kunt bekijken. Daarbij wordt er een uitleg gegeven en worden alle mogelijkheden binnen de App besproken. Uiteraard kan ook de Android App getoond worden en na aanschaf op zeer korte termijn in gebruik worden genomen door uw organisatie!

De gegevens worden eenvoudig overgenomen van het identiteitsbewijs en u kunt de RFID-Chip controleren van rijbewijzen, identiteitskaarten en paspoorten. Binnen de ID-App worden geen persoonsgegevens bewaard.

Bij vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling sales door te mailen naar: sales@oribi.nl óf te bellen naar: +31 13 52 11 256.