Historie van ORIBI id-solutions

Sinds 1981 ontwikkelt en beheert ORIBI oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In het verleden opereerden wij onder de naam Frans de Kok software en later onder de naam Anoa Automatisering. Wij zijn in de jaren 80 gestart met het automatiseren van het gehele logistieke proces van platenzaken. Deze platenzaken zijn later uitgegroeid tot multimedia stores. Een goed voorbeeld hiervan is Free Record Shop.

Vanaf 2004 is onze focus gaan liggen op het ontwikkelen en beheren van id-solutions. Dit resulteerde in het succesvolle software product ID-Check. De eerste successen werden behaald binnen de automotive branche(autoverhuur en autodealers), vrij snel gevolgd door internationale hoge risicolocaties. Hierna toonden steeds meer organisaties uit verschillende branches interesse in ID-Check, zoals horeca gelegenheden, uitzendorganisaties, gemeenten en logistieke dienstverleners.

Door het succes in de verschillende branches werd ID-Check een product met vele gezichten. Dit heeft ons in 2012 doen besluiten om een aantal nieuwe id-solutions te lanceren, namelijk:

 

Op deze manier kunnen wij de doelgroep bedienen met doelgerichte producten die de specifieke eisen en wensen invullen. Hierdoor zijn de producten nog beter op de gebruiker afgestemd.

ORIBI id-solutions levert naast de traditionele desktop oplossingen, ook touchscreen, mobiele en zelfservice oplossingen.Twitter
YouTube
LinkedIn