Id-employee: professionele controle van documenten en meer…

“Polned staat voor professionaliteit en daar hoort een oplossing als id-employee bij.” aldus Ard Hartman, directeur Polned. Id-employee controleert  paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen op echtheid, volledig automatisch. Daarnaast zorgt de oplossing  ervoor dat administratieve processen worden versneld en vereenvoudigd.

PDF versie case study Polned

Professionaliteit

Polned controle van documentArd Hartman: “Voorheen controleerden wij documenten op basis van een cursus, een boek en een UV-lamp. Dit is een verouderde en niet zo nauwkeurige methode. Hierom hebben wij ORIBI id-solutions uitgenodigd en tijdens de presentatie had ik het al gelijk door: dit gaat ook voor ons werken en dat is nu ook wel gebleken. Id-employee werkt goed en het is veel sneller dan de controle die wij voorheen deden. . Als professionaliteit is waar je voor staat, moet je trachten dat in ieder proces adequaat door te voeren, dus ook in de controle van documenten !”

 

Meer dan controleren alleen

Naast het controleren van documenten, gebruikt Polned id-employee ook als efficiënte tool in haar administratieve processen. “Onze uitzendkrachten
krijgen allemaal een bedrijfspas mee. Hiermee kunnen zij zich eenvoudig kenbaar maken bij de opdrachtgever. Deze bedrijfspassen worden met één druk op de knop vanuit id-employee geprint. De pas bevat onze eigen lay-out met daarop de personalia en pasfoto van de uitzendkracht. Wij hoeven geen aparte foto’s meer te maken, want de pasfoto op het identiteitsdocument wordt direct op de bedrijfspas geprint.”

Vertrouwen voor de opdrachtgever

Polned uitzendbureau“Id-employee genereert tevens op maat gemaakte controlerapporten. Denk hierbij aan een kopie id-bewijs ten behoeve van de administratie van de opdrachtgever. Deze controlerapporten zien er professioneel uit en zijn voorzien van ons eigen logo. Dit zorgt voor vertrouwen bij onze opdrachtgevers. Onze bedrijfswagens zijn tevens onze visitekaartjes. Voor ons is het dus belangrijk om er zeker van te zijn dat het rijbewijs van de uitzendkracht in orde is. Ook het rijbewijs wordt automatisch gecontroleerd, ongeacht het land van herkomst. Op deze manier wekken wij een optimaal vertrouwen bij onze opdrachtgevers, zij zien direct dat het wel goed zit bij ons.”

Een aanrader

“Ik zal id-employee zeker aan andere organisaties aanbevelen en dat heb ik ook al gedaan! Ik ben overtuigd van deze oplossing, dus ik heb één van mijn klanten op id-employee geattendeerd. Hij heeft namelijk veel te maken met wisselend personeel in een streng beveiligde productieomgeving. De juistheid van de identiteit van de medewerker is derhalve enorm belangrijk.” Aldus Ard Hartman.


Naam:
Polned Uitzendbureau

Website:‹ Terug

Twitter
YouTube
LinkedIn