ORIBI id-solutions en Qmatic aanwezig op congressen voor Burgerzaken in Nederland en België.

Wij kijken terug op een geslaagd NVVB congres: onze nieuwe identiteit. Als zilveren partner stond ORIBI id-solutions wederom op het jaarlijkse NVVB congres van 12 & 13 april samen met een van onze partners Qmatic in Noordwijkerhout.

Voorkom identiteitsfraude met id-burger van ORIBI id-solutions.

Identiteitsfraude betekent dat iemand anders gebruik maakt van uw persoonsgegevens. Dit gebeurt vaak met een kopie van het identiteitsbewijs. Wij hebben voor de overheid en voor het bedrijfsleven een goed hulpmiddel ontwikkeld. Voor de overheid is dit id-burger. Hiermee kan een bedrijf of instelling snel en eenvoudig de identiteit van een persoon controleren. Er wordt efficiënter gewerkt, de bewustwording van identiteitsfraude is vergroot en er is sprake van een eenduidig proces.

Tijdens het NVVB congres hebben wij een van onze laatste innovaties gepresenteerd, welke direct toepasbaar zijn binnen uw dagelijkse proces. Er zijn vandaag de dag 113 gemeenten die naar tevredenheid gebruik maken van id-burger van ORIBI id-solutions.

 

Van links naar rechts: Philip Beunen (Accountmanager ORIBI), Folkert van de Wiel (Accountmanager ORIBI), Henk de Kort (Directeur ORIBI), David Stelma (Accountmanager Qmatic), Jasper van Deth (Consultant ORIBI), Chino Klaverweide-Lorteije (Directeur ORIBI).

Wij kijken terug op een geslaagd Vlavabbs congres met als thema: “Modernisering en informatisering van de burgerlijke stand” van 10 mei jl. in Sint-Niklaas, België.

Samen met Qmatic trof u ons aan op een interactief netwerkplein waar wij onze geïntegreerde toepassing lieten zien.

Qmatic zorgt voor een naadloos klanttraject vanaf het maken van online afspraken tot het aanmelden bij de zuil en efficiënt te worden geholpen aan de balie. De cliënt kan zich na binnenkomst direct aanmelden en identificeren met zijn identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) bij de aanmeldzuil. Door de geïntegreerde software van ORIBI id-solutions in de Qmatic aanmeldzuil wordt het identiteitsbewijs gecontroleerd ongeacht het land van herkomst.

De toepassingen bestaan uit moderne soft-hardware systemen die bedoeld zijn om met elkaar samen te werken. Met deze samenwerking wordt het proces van aanmelden en registreren van cliënten vereenvoudigd.

Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.


‹ Terug