Ben jij onze nieuwe medewerker sales en marketing?

Oisterwijk (NB) –  bij voorkeur fulltime

 

Voel jij je thuis in een werkomgeving waar software ontwikkeling leidend is? Ben jij een topper in sales en marketing met een mbo- of hbo-achtergrond, word je enthousiast van het contact met klanten en ken je geen drempelvrees bij het benaderen van prospects? Houd je van afwisseling in je werk door daarnaast ook bezig te zijn met het organiseren en bijwonen van congressen & beurzen, het optimaliseren van de website en het opstellen van doeltreffende mailings? Dan is deze baan wellicht iets voor jou en verwelkomen wij je heel graag binnen ons team als onze nieuwe collega!

Dit vragen we van jou:

 • Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau
 • relevante werkervaring in een commerciële binnendienst en/of verkoopondersteuning
 • uitstekend Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • goede beheersing MS Office
 • ervaring met MS Dynamics CRM is een pre
 • een redelijke woon-werk afstand (Midden-Brabant)

 

Deze skills heb je:

 • Je bent communicatief sterk
 • je hebt een commerciële drive
 • je bent leergierig
 • Je neemt initiatief en bent gericht op prestatie
 • je bent flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht

 

Dit hebben we jou te bieden:

Een (bij voorkeur) fulltime job bij een succesvolle en sterk groeiende IT-dienstverlener. Je komt terecht in een laagdrempelige en professionele werksfeer met korte lijnen, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en neemt. Binnen deze functie krijg je de kans om zelfstandig invulling te geven aan je dagelijkse werkzaamheden en mee te groeien met het bedrijf. Deze baan biedt veel afwisseling, omdat jij je met verschillende aspecten van marketing en sales bezighoudt. Zowel voorafgaand als tijdens je werk word je goed geïnstrueerd en krijg je diverse producttrainingen. Je profiteert van goede arbeidsvoorwaarden en krijgt volop de kans om je als persoon en professional te ontwikkelen.

En wie zijn wij?

ORIBI id-solutions (Oisterwijk, NB) is ontwikkelaar en leverancier van hardware en software voor de controle van identiteits- en legitimatiebewijzen. Het bedrijf begon in 1981 als specialist in procesoptimalisatie en richt zich sinds 2004 op het ontwikkelen en beheren van id-solutions. ORIBI’s baanbrekende ID-Software wordt inmiddels door talloze bedrijven en overheden gebruikt bij het uitlezen en controleren van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen, ongeacht het land van uitgifte. Typische gebruikers van de ORIBI-tools zijn de automotive branche, internationale risicolocaties en overheden, maar ook uitzendorganisaties, verzekeraars en logistieke dienstverleners. De markt voor ID-controle een daarmee samenhangende innovatieve toepassingen groeit snel. Dat maakt ORIBI een eigentijds en veelbelovend bedrijf om te werken.

Solliciteer vandaag nog!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatie naar s.goei@pro-pno.nl. Heb je eerst vragen? Bel of mail dan met Sandra Goei (HR adviseur): s.goei@pro-pno.nl / 06 14 99 23 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


‹ Terug